Ero sivun ”Tahlon käyttöohje” versioiden välillä

Järjestöwiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
(Ak: Uusi sivu: == '''TAHLON TÄYTTÄMINEN''' == 0. TAHLO on lyhenne sanoista 'toiminta-avustuksen hakulomake'. TAHLO avataan alkuvuodesta ja suljetaan 28.2. Lomakkeen aukioloaikana järjestöt voi...)
 
 
(21 välissä olevaa versiota 3 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
== '''TAHLON TÄYTTÄMINEN''' ==
+
'''TAHLO''', tai '''Tahlo''', on lyhenne sanoista 'toiminta-avustuksen hakulomake'. TAHLO avataan alkuvuodesta ja suljetaan järjestötiedotteessa erikseen määrättävänä päivänä, yleensä helmikuun lopussa. Lomakkeen aukioloaikana järjestöt voivat päivittää yhteystietonsa ja jättää järjestelmään toiminta-avustuksen hakuliitteensä. Hausta on lisätietoja sivulla [[Toiminta-avustus]]. TAHLOn täyttäminen on ehdotonta HYYn toiminta-avustuksen saamiseksi.
 
+
 
+
0. TAHLO on lyhenne sanoista 'toiminta-avustuksen hakulomake'. TAHLO avataan alkuvuodesta ja suljetaan 28.2. Lomakkeen aukioloaikana järjestöt voivat päivittää yhteystietonsa ja jättää järjestelmään toiminta-avustuksen hakuliitteensä. <br>
+
1. Avaa TAHLO ja kirjaudu sisään järjestösi tunnuksilla. https://www.hyy.helsinki.fi/tahlo/index.php/ <br>
+
1.1 Jos olet hukannut järjestösi tunnuksen ja/tai salasanan, ota yhteyttä järjestösihteeriin.  
+
  
 +
TAHLOon kirjaudutaan järjestökohtaisilla tunnuksilla osoitteessa https://hyy.helsinki.fi/tahlo2/#login. Jos järjestön tunnus tai salasana hukkuu, HYYn järjestöasiantuntijalta voi tiedustella uutta salasanaa.
 +
Jos haluat löytää järjestösi vanhat tiedot, kirjaudu vanhaan järjestelmään täällä: https://hyy.helsinki.fi/tahlo_old/index.php/
  
 +
Oheen on kerätty sivukohtaiset ohjeet siitä, kuinka TAHLO tulee täyttää. Mikäli nämä ohjeet eivät vastaa kysymykseesi, voit ottaa yhteyttä järjestöasiantuntijaan, HYYn hallituksen talousjohtokunnan puheenjohtajaan tai järjestövastaavaan.
  
 
<br>
 
<br>
 +
== Perustiedot ==
  
== 1. Perustiedot -sivu  ==
+
Täytä sivun tyhjät kohdat tai tarkista järjestelmässä jo olevien tietojen oikeellisuus. Tällä sivulla näkyvät automaattisesti edeltävän vuoden tiedot.
  
Täytä sivun tyhjät kohdat tai tarkista tietojen oikeellisuus. TAHLO kopioi tälle sivulle automaattisesti viime vuoden tiedot.
 
  
Käyttönimi = Se nimi, jota järjestösi käyttää itsestään. (esimerkki: Tuubaseura)
+
'''Käyttönimi:''' Nimi, jota järjestösi käyttää itsestään. ''Esim: Akateeminen Tuubaseura''
  
Lyhenne = Järjestön nimestä tehty lyhenne. (esimerkki: Tuuba)
+
'''Virallinen nimi:''' Nimi, jolla järjestö on viety yhdistysrekisteriin. ''Esim: Helsingin Yliopiston Akateeminen Tuubaseura ry.''
  
Virallinen nimi = Se nimi, jolla järjestö on viety yhdistysrekisteriin. (esimerkki: Ylioppilaskunnan Tuubaseura ry.)
+
'''Lyhenne:''' Järjestön nimestä (mahdollisesti) tehty lyhenne. ''Esim: Tuubaseura''
  
Katuosoite = Se osoite, mihin halutaan järjestön paperiposti (esimerkki: jos järjestöllä on postilokero Uudella ylioppilastalolla tai laitoksella, kirjoita tähän postilaatikon osoite. Jos järjestön postin vastaanottaa joku hallituksen jäsen, esim. puheenjohtaja, kirjoita osoitteeksi puheenjohtajan kotiosoite.)
+
'''Postiosoite:''' Järjestön postiosoite. Jos järjestöllä on postilokero esimerkiksi Uudella ylioppilastalolla tai laitoksella, kirjoita tähän postilaatikon osoite. Jos järjestön postin vastaanottaa joku hallituksen jäsen, esim. puheenjohtaja, kirjoita osoitteeksi puheenjohtajan kotiosoite.
  
Pj:n/hallituslistan osoite = osoite, johon lähetetään esimerkiksi kaikki HYYltä tulevat järjestötiedotteet. Tähän kannattaa laittaa joku osoite, joka tavoittaa mahdollisimman monta järjestön aktiivitoimijaa tiedonkulun nopeuttamiseksi.  
+
'''Pj:n/hallituslistan osoite:''' Osoite, johon lähetetään esimerkiksi kaikki HYYltä tulevat järjestötiedotteet. Tähän kannattaa täyttää sellainen osoite, jolla tavoittaa mahdollisimman monta aktiivitoimijaa tiedonkulun nopeuttamiseksi. Jos järjestöllä on hallituksen oma postilista, täytä tähän sen osoite. Huomaa, että tähän osoitteeseen lähetetään myös uusi salasana hukatun tilalle.  
  
Puhelin = Puheenjohtajan tai muun yhteydenotoista huolehtivan henkilön puhelinnumero  
+
'''Puhelin:''' Puheenjohtajan tai muun yhteydenotoista huolehtivan henkilön puhelinnumero.
  
Pankkitilin nro = tili, jolle maksetaan järjestölle myönnetty toiminta-avustus.  
+
'''Pankkiyhteys:''' Tili, jolle järjestölle myönnetty toiminta-avustus maksetaan. Täytä pankkitilin numero IBAN-muodossa.  
  
Yhdistys rekisteröity = onko yhdistys Patentti-ja rekisterihallituksen yhdistysrekisterissä.  
+
'''Yhdistys rekisteröity:''' Onko yhdistys Patentti-ja rekisterihallituksen yhdistysrekisterissä? Rekisteröitymispäivämäärän voit tarkistaa PRH:n [http://yhdistysrekisteri.prh.fi/ryhaku.htx Yhdistysnetistä].
  
Toimiiko yhdistys jonkin muun järjestön alaisuudessa? = Onko järjestö jonkin toisen järjestön alajärjestö. Esimerkiksi humanististen oppiaineiden ainejärjestöt ovat humanistisen tiedekunnan tiedekuntajärjestö Humanisticumin alaisuudessa.  
+
'''Rekisteröintipäivämäärä:''' Päivämäärä, jona yhdistys rekisteröitiin PRH:n yhdistysrekisteriin. Jätä tyhjäksi, jos yhdistystä ei ole rekisteröity.
  
Alajärjestöt = onko järjestöllä omia alajärjestöjään
+
'''Perustamispäivämäärä:''' Päivämäärä, jona yhdistys perustettiin. Jos järjestö ei ole rekisteröity yhdistys, täytä tähän järjestön perustamispäivämäärä.
  
<br>
+
'''Toimiiko yhdistys jonkin muun järjestön alaisuudessa:''' Toimiiko järjestö jonkin kattojärjestön alaisuudessa? Ainejärjestö voi toimia tiedekuntajärjestön alaisuudessa tai harrastejärjestöllä voi mahdollisesti olla kansallinen tai kansainvälinen kattojärjestö.
 
+
== 2. Vuositiedot -sivu  ==
+
 
+
Hakemuksen tarkoitus: Tällä hakemuksella järjestömme anoo/ei ano HYYn toiminta-avustusta vuodelle 2011. Pudotusvalikossa on vain kaksi vaihtoehtoa.
+
 
+
Järjestön jäsenmäärä 31.12.2010 = Kuinka monta jäsentä järjestössä oli kys. päivämääränä
+
 
+
Joista HYY:n jäseniä = kuinka monta edellämainituista on HYYn jäseniä
+
 
+
Jäsenmäärän laskentaperuste = pudotusvalikko antaa kolme vaihtoehtoa: Jäsenluettelo, Jäsenmaksun maksaneet, Muu. Valitse niistä se, jonka perusteella järjestö pitää lukua jäsenistään.
+
 
+
Muu peruste, mikä? = jos vastasit edelliseen kysymykseen Muu, selvennä tähän miten järjestösi sitten laskee jäsenmääränsä.
+
 
+
Jäsenmaksun maksaneita 2010 = kuinka moni maksoi jäsenmaksun vuonna 2010
+
 
+
Jäsenmaksun suuruus = Kuinka suuri järjestön jäsenmaksu on vuonna 2010
+
 
+
Arvioi järjestönne toimintakertomuksen perusteella, kuinka monta jäsentilaisuutta (juhlat, ekskursiot, luentotilaisuudet, kerhoillat yms.) teillä oli vuonna 2010. = Ilmoita tähän kohtaa kuinka monta minkä suuruista jäsentilaisuutta järjestöllä oli kuluneen vuoden aikana.  
+
  
 +
'''Alajärjestöt:''' Mikäli järjestö toimii itse kattojärjestönä toisille järjestöille, täytä alajärjestöjen nimet tähän.
 
<br>
 
<br>
  
== 3. Yhteystiedot -sivu  ==
+
'''Yhdistyksen hallitus:''' Täytä tähän tiedot hallituksen jäsenistä. Yksi virka/vastuualue per rivi, yksi nimi per rivi. Huomaa, että puheenjohtaja, taloudenhoitaja ja sihteeri ovat pakollisia kenttiä. Vastaavat kootaan HYYn tiedotuslistoille, esimerkiksi opintovastaavat opintovastaavien tiedotuslistalle jne. Lisää rivejä painikkeesta.  
  
Täytä sivun kohtiin virkailijan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Käytä @-merkkiä, älä korvaavaa merkintätapaa. Sivun yhteystietojen perusteella HYY päivittää esimerkiksi kulttuurivastaavien ja tiedottajien listat.
 
  
<br>
+
== Vuositiedot ==
  
== 4. Talous -sivu  ==
+
'''Tällä hakemuksella järjestömme anoo/ei ano HYYn toiminta-avustusta vuodelle 2014:''' Raksi ruutu, mikäli järjestösi hakee HYYn toiminta-avustusta.
  
Sivulla on kaksi saraketta, vuoden 2010 tuloslaskelmasta ja vuoden 2011 talousarviosta. Tyhjiin kohtiin tulee täyttää luvut molempien sarakkeiden osalta.  
+
'''Järjestön jäsenmäärä 31.12.201x:''' Tarkista jäsenrekisteristä, kuinka monta jäsentä järjestössä oli kyseisen vuoden lopussa.
  
Oma varainhankinta = kuinka paljon rahaa järjestö keräsi itse esimerkiksi keräämällä jäsenmaksua. Kirjoita summat sekä vuoden 2010 tuloslaskelman osalta (=kuinka paljon keräsi viime vuonna) ja 2011 talousarvion osalta (=kuinka paljon aikoo kerätä vuonna 2011)
+
'''Joista HYY:n jäseniä:''' Kuinka moni edellä mainituista on HYYn jäsen.
  
Avustukset - HYYn avustukset = tuloslaskelmasarakkeeseen merkataan viime vuonna saatu HYYn toiminta-avustus sekä budjettisarakkeeseen ensi vuodelle anottu summa.  
+
'''Jäsenmäärän laskentaperuste:''' Pudotusvalikko antaa kolme vaihtoehtoa: "Jäsenluettelo", "Jäsenmaksun maksaneet" ja "Muu". Valitse niistä se, jonka perusteella aiemmin syöttämäsi jäsenmäärä on laskettu.
  
<br>
+
'''Muu peruste, mikä:''' Mikäli vastasit edelliseen kysymykseen "Muu", selvennä tähän, kuinka jäsenmäärä on laskettu.
  
== 5. Toimitilat -sivu  ==
+
'''Jäsenmaksun maksaneita 201x:''' Kuinka moni järjestön jäsen maksoi jäsenmaksun kyseisenä vuonna.
  
Jos järjestölläsi on jokin oma kerhotila, klikkaa kohtaa "lisää toimitila". Avautuvalle sivulle kirjoitetaan tiedot tilasta: Tila on -kohdasta valitaan pudotusvalikosta sopiva vaihtoehto. Muihin kenttiin kirjoitetaan vaaditut tiedot.
+
'''Jäsenmaksun suuruus:''' Kuinka suuri järjestön jäsenmaksu on vuonna 2012
  
 +
'''Arvioi järjestönne toimintakertomuksen perusteella, kuinka monta jäsentilaisuutta (juhlat, ekskursiot, luentotilaisuudet, kerhoillat yms.) teillä oli vuonna 201x:''' Ilmoita tähän kohtaan osallistujamäärittäin, kuinka monta minkäkin suuruista jäsenistölle suunnattua tilaisuutta järjestöllä oli edeltävänä vuonna. Mikäli järjestönne on osallistunut esimerkiksi festareille, lasketaan tapahtuma festareille osallistuneiden järjestön jäsenten, ei tapahtuman kokonaisosallistujamäärän mukaan.
 
<br>
 
<br>
  
== 6. Lehti- sivu  ==
+
== Kalenteriteksti ==
 
+
Jos järjestösi julkaisee lehteä, valitse lehden nimi ja tarkista avautuvalta sivulta lehden tiedot. Huomaa, että tälle sivulle kopioidaan edellisen vuoden tiedot. Mikäli järjestösi perustaa uuden lehden, klikkaa kohtaa "lisää lehti". Avautuvalle sivulle kirjoitetaan vaaditut tiedot lehdestä. Kysyttyjä tietoja käytetään HYYn myöntämän lehtituen maksamiseen.
+
  
 +
Syötä halutessasi järjestösi kuvaus, joka painetaan HYY:n julkaisemaan ylioppilaskalenteriin. Tekstin kalenteriin saa vain tämän lomakkeen täyttämällä. Vuonna 2014 ylioppilaskalenterista tulee vain yksi versio, jossa käytetään suomea ja ruotsia rinnakkain, eli vuonna 2014 ei tulla julkaisemaan kahta erillistä kieliversiota ylioppilaskalenterista. Voit käyttää järjestön kalenteritekstissä haluamiasi kieliä. Teksti voi olla enintään 400 merkin pituinen. HYYllä on oikeus muokata ja lyhentää tekstejä.
 
<br>
 
<br>
  
== 7. Kalenteriteksti -sivu  ==
+
== Toimitilat ==
 
+
Tälle sivulle kirjoitetaan teksti, joka julkaistaan Ylioppilaskalenterissa järjestöesittelyjen yhteydessä. Tekstin voi jättää suomeksi (englanniksi) ja ruotsiksi
+
  
 +
Mikäli järjestölläsi on oma kerhotila, klikkaa kohtaa "lisää rivi" tai tarkista tilan tiedot kohdasta "Muokkaa tietoja". Avautuvalle sivulle kirjoitetaan tiedot tilasta: Tila on -kohdasta valitaan pudotusvalikosta sopiva vaihtoehto. Muihin kenttiin kirjoitetaan vaaditut tiedot.
 
<br>
 
<br>
  
== 8. Ympäristöasiat -sivu  ==
+
== Lehdet ==
 
+
Ympäristöasiat -sivulle kirjoitetaan järjestön ympäristöasioista. Rasti ruudut sen mukaan, onko järjestölläsi nimetty ympäristövastaava ja/tai ympäristöohjelma. Vapaisiin kenttiin vastataan kysymyksiin ja niihin voi kirjoittaa tarpeen vaatiessa myös pidemmin järjestön ympäristöasioista.
+
  
 +
Mikäli järjestösi julkaisee lehteä, valitse listasta lehden nimi ja tarkista avautuvalta sivulta lehden tiedot. Huomaa, että tälle sivulle ilmestyvät automaattisesti edeltävän vuoden tiedot. Mikäli järjestösi perustaa uuden lehden, klikkaa kohtaa "lisää lehti". Avautuvalle sivulle kirjoitetaan vaaditut tiedot lehdestä. Kysyttyjä tietoja käytetään HYYn myöntämän lehtituen jakamiseen.
 
<br>
 
<br>
  
== 9. Liitteet -sivu  ==
 
 
Tälle sivulle liitetään toiminta-avustushakemuksen liitteet. Kaikkien liitteiden on oltava .pdf -muotoisia lukuunottamatta tapahtumakalenteria. Liitteiden kohdalla lukee joko "Liitettä on vastaanotettu sähköisenä ja todettu kelvolliseksi." tai "Liite on vastaanotettu sähköisesti ja se odottaa järjestösihteerin tarkastamista." Jälkimmäinen tarkoittaa, että liitettä ei ole todennettu lopulliseksi versioksi (esim. talousliitteet voi jättää TAHLOon alustavina) tai se on jätetty väärässä tiedostomuodossa, jolloin sitä ei olla saatu auki.<br>
 
Esimerkkidokumentteja:
 
 
<br>
 
  
== 10. Järjestötuki -sivu  ==
+
== Liitteet ==
  
Tämän sivun täyttää HYYn talousjohtokunta. Talousjohtokunta antaa toiminta-avustusjaon aikana palautetta järjestön toiminnasta ja liitteistä, sekä täydentää sivulle järjestölle myönnetyn tukisumman.
+
Tälle sivulle ladataan toiminta-avustushakemuksen liitteet. Kaikkien liitteiden on oltava pdf-muotoisia. Järjestelmään ladattujen liitteiden kohdalla lukee joko "Liite on vastaanotettu sähköisenä ja todettu kelvolliseksi." tai "Liite on vastaanotettu sähköisesti ja se odottaa järjestösihteerin tarkastamista." Jälkimmäinen tarkoittaa, että liitettä ei ole todennettu lopulliseksi versioksi (esim. talousliitteet voi jättää TAHLOon alustavina) tai se on jätetty väärässä tiedostomuodossa, jolloin sitä ei ole saatu auki.<br>
  
 +
Mallidokumentit liitteistä ovat tarkasteltavissa sivulla [[Avustuksia koskevat mallidokumentit]].
 
<br>
 
<br>
  
== 11. Järjestökysely -sivu  ==
+
== Järjestötuki ==
 
+
Tällä sivulla on HYYn järjestösektorin kysely. Kysely vaihtelee vuosittain. Jos kuluvana vuonna ei ole järjestökyselyä, sivu ei ole täytettävissä.
+
  
 +
Tämän sivun täyttää HYYn talousjohtokunta. Talousjohtokunta täyttää sivulle toiminta-avustusjaon lopuksi järjestölle myönnetyn tukisumman sekä hakemusliitteisiin perustuvat yksilöidyt myöntöperusteet.
 
<br>
 
<br>
  
== SEKALAISIA OHJEITA TAHLOSTA  ==
+
== Järjestökysely ==
  
Apua voi kysyä, jos jokin kohta on vaikea täyttää. Ota yhteyttä ongelmatilanteissa HYYn hallituksen talousjohtokunnan puheenjohtajaan tai järjestövastaavaan, tai järjestösihteeriin.  
+
Tämä sivu saattaa sisältää jonkinlaisen järjestötoimintaan liittyvän kyselyn, joka vaihtelee vuosittain. Mikäli kuluvana vuonna ei ole järjestökyselyä, sivu ei ole täytettävissä.
  
<br>
+
[[Luokka:Järjestön talous]]

Nykyinen versio 21. helmikuuta 2014 kello 11.05

TAHLO, tai Tahlo, on lyhenne sanoista 'toiminta-avustuksen hakulomake'. TAHLO avataan alkuvuodesta ja suljetaan järjestötiedotteessa erikseen määrättävänä päivänä, yleensä helmikuun lopussa. Lomakkeen aukioloaikana järjestöt voivat päivittää yhteystietonsa ja jättää järjestelmään toiminta-avustuksen hakuliitteensä. Hausta on lisätietoja sivulla Toiminta-avustus. TAHLOn täyttäminen on ehdotonta HYYn toiminta-avustuksen saamiseksi.

TAHLOon kirjaudutaan järjestökohtaisilla tunnuksilla osoitteessa https://hyy.helsinki.fi/tahlo2/#login. Jos järjestön tunnus tai salasana hukkuu, HYYn järjestöasiantuntijalta voi tiedustella uutta salasanaa. Jos haluat löytää järjestösi vanhat tiedot, kirjaudu vanhaan järjestelmään täällä: https://hyy.helsinki.fi/tahlo_old/index.php/

Oheen on kerätty sivukohtaiset ohjeet siitä, kuinka TAHLO tulee täyttää. Mikäli nämä ohjeet eivät vastaa kysymykseesi, voit ottaa yhteyttä järjestöasiantuntijaan, HYYn hallituksen talousjohtokunnan puheenjohtajaan tai järjestövastaavaan.


Perustiedot

Täytä sivun tyhjät kohdat tai tarkista järjestelmässä jo olevien tietojen oikeellisuus. Tällä sivulla näkyvät automaattisesti edeltävän vuoden tiedot.


Käyttönimi: Nimi, jota järjestösi käyttää itsestään. Esim: Akateeminen Tuubaseura

Virallinen nimi: Nimi, jolla järjestö on viety yhdistysrekisteriin. Esim: Helsingin Yliopiston Akateeminen Tuubaseura ry.

Lyhenne: Järjestön nimestä (mahdollisesti) tehty lyhenne. Esim: Tuubaseura

Postiosoite: Järjestön postiosoite. Jos järjestöllä on postilokero esimerkiksi Uudella ylioppilastalolla tai laitoksella, kirjoita tähän postilaatikon osoite. Jos järjestön postin vastaanottaa joku hallituksen jäsen, esim. puheenjohtaja, kirjoita osoitteeksi puheenjohtajan kotiosoite.

Pj:n/hallituslistan osoite: Osoite, johon lähetetään esimerkiksi kaikki HYYltä tulevat järjestötiedotteet. Tähän kannattaa täyttää sellainen osoite, jolla tavoittaa mahdollisimman monta aktiivitoimijaa tiedonkulun nopeuttamiseksi. Jos järjestöllä on hallituksen oma postilista, täytä tähän sen osoite. Huomaa, että tähän osoitteeseen lähetetään myös uusi salasana hukatun tilalle.

Puhelin: Puheenjohtajan tai muun yhteydenotoista huolehtivan henkilön puhelinnumero.

Pankkiyhteys: Tili, jolle järjestölle myönnetty toiminta-avustus maksetaan. Täytä pankkitilin numero IBAN-muodossa.

Yhdistys rekisteröity: Onko yhdistys Patentti-ja rekisterihallituksen yhdistysrekisterissä? Rekisteröitymispäivämäärän voit tarkistaa PRH:n Yhdistysnetistä.

Rekisteröintipäivämäärä: Päivämäärä, jona yhdistys rekisteröitiin PRH:n yhdistysrekisteriin. Jätä tyhjäksi, jos yhdistystä ei ole rekisteröity.

Perustamispäivämäärä: Päivämäärä, jona yhdistys perustettiin. Jos järjestö ei ole rekisteröity yhdistys, täytä tähän järjestön perustamispäivämäärä.

Toimiiko yhdistys jonkin muun järjestön alaisuudessa: Toimiiko järjestö jonkin kattojärjestön alaisuudessa? Ainejärjestö voi toimia tiedekuntajärjestön alaisuudessa tai harrastejärjestöllä voi mahdollisesti olla kansallinen tai kansainvälinen kattojärjestö.

Alajärjestöt: Mikäli järjestö toimii itse kattojärjestönä toisille järjestöille, täytä alajärjestöjen nimet tähän.

Yhdistyksen hallitus: Täytä tähän tiedot hallituksen jäsenistä. Yksi virka/vastuualue per rivi, yksi nimi per rivi. Huomaa, että puheenjohtaja, taloudenhoitaja ja sihteeri ovat pakollisia kenttiä. Vastaavat kootaan HYYn tiedotuslistoille, esimerkiksi opintovastaavat opintovastaavien tiedotuslistalle jne. Lisää rivejä painikkeesta.


Vuositiedot

Tällä hakemuksella järjestömme anoo/ei ano HYYn toiminta-avustusta vuodelle 2014: Raksi ruutu, mikäli järjestösi hakee HYYn toiminta-avustusta.

Järjestön jäsenmäärä 31.12.201x: Tarkista jäsenrekisteristä, kuinka monta jäsentä järjestössä oli kyseisen vuoden lopussa.

Joista HYY:n jäseniä: Kuinka moni edellä mainituista on HYYn jäsen.

Jäsenmäärän laskentaperuste: Pudotusvalikko antaa kolme vaihtoehtoa: "Jäsenluettelo", "Jäsenmaksun maksaneet" ja "Muu". Valitse niistä se, jonka perusteella aiemmin syöttämäsi jäsenmäärä on laskettu.

Muu peruste, mikä: Mikäli vastasit edelliseen kysymykseen "Muu", selvennä tähän, kuinka jäsenmäärä on laskettu.

Jäsenmaksun maksaneita 201x: Kuinka moni järjestön jäsen maksoi jäsenmaksun kyseisenä vuonna.

Jäsenmaksun suuruus: Kuinka suuri järjestön jäsenmaksu on vuonna 2012

Arvioi järjestönne toimintakertomuksen perusteella, kuinka monta jäsentilaisuutta (juhlat, ekskursiot, luentotilaisuudet, kerhoillat yms.) teillä oli vuonna 201x: Ilmoita tähän kohtaan osallistujamäärittäin, kuinka monta minkäkin suuruista jäsenistölle suunnattua tilaisuutta järjestöllä oli edeltävänä vuonna. Mikäli järjestönne on osallistunut esimerkiksi festareille, lasketaan tapahtuma festareille osallistuneiden järjestön jäsenten, ei tapahtuman kokonaisosallistujamäärän mukaan.

Kalenteriteksti

Syötä halutessasi järjestösi kuvaus, joka painetaan HYY:n julkaisemaan ylioppilaskalenteriin. Tekstin kalenteriin saa vain tämän lomakkeen täyttämällä. Vuonna 2014 ylioppilaskalenterista tulee vain yksi versio, jossa käytetään suomea ja ruotsia rinnakkain, eli vuonna 2014 ei tulla julkaisemaan kahta erillistä kieliversiota ylioppilaskalenterista. Voit käyttää järjestön kalenteritekstissä haluamiasi kieliä. Teksti voi olla enintään 400 merkin pituinen. HYYllä on oikeus muokata ja lyhentää tekstejä.

Toimitilat

Mikäli järjestölläsi on oma kerhotila, klikkaa kohtaa "lisää rivi" tai tarkista tilan tiedot kohdasta "Muokkaa tietoja". Avautuvalle sivulle kirjoitetaan tiedot tilasta: Tila on -kohdasta valitaan pudotusvalikosta sopiva vaihtoehto. Muihin kenttiin kirjoitetaan vaaditut tiedot.

Lehdet

Mikäli järjestösi julkaisee lehteä, valitse listasta lehden nimi ja tarkista avautuvalta sivulta lehden tiedot. Huomaa, että tälle sivulle ilmestyvät automaattisesti edeltävän vuoden tiedot. Mikäli järjestösi perustaa uuden lehden, klikkaa kohtaa "lisää lehti". Avautuvalle sivulle kirjoitetaan vaaditut tiedot lehdestä. Kysyttyjä tietoja käytetään HYYn myöntämän lehtituen jakamiseen.


Liitteet

Tälle sivulle ladataan toiminta-avustushakemuksen liitteet. Kaikkien liitteiden on oltava pdf-muotoisia. Järjestelmään ladattujen liitteiden kohdalla lukee joko "Liite on vastaanotettu sähköisenä ja todettu kelvolliseksi." tai "Liite on vastaanotettu sähköisesti ja se odottaa järjestösihteerin tarkastamista." Jälkimmäinen tarkoittaa, että liitettä ei ole todennettu lopulliseksi versioksi (esim. talousliitteet voi jättää TAHLOon alustavina) tai se on jätetty väärässä tiedostomuodossa, jolloin sitä ei ole saatu auki.

Mallidokumentit liitteistä ovat tarkasteltavissa sivulla Avustuksia koskevat mallidokumentit.

Järjestötuki

Tämän sivun täyttää HYYn talousjohtokunta. Talousjohtokunta täyttää sivulle toiminta-avustusjaon lopuksi järjestölle myönnetyn tukisumman sekä hakemusliitteisiin perustuvat yksilöidyt myöntöperusteet.

Järjestökysely

Tämä sivu saattaa sisältää jonkinlaisen järjestötoimintaan liittyvän kyselyn, joka vaihtelee vuosittain. Mikäli kuluvana vuonna ei ole järjestökyselyä, sivu ei ole täytettävissä.