HYYn järjestöväki

Järjestöwiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ylioppilaskunnassa työskentelee järjestöasioiden parissa päivittäin useampi ihminen. Voit huoletta ottaa yhteyttä kehen tahansa alla olevista, vaikka et tietäisi tarkemmin, kenelle asiasi kuuluu. Toimiston väelle saa mieluusti kertoa myös, mitä mielestäsi ylioppilaskunnan pitäisi tehdä enemmän tai paremmin järjestöjensä eteen.

Muistathan ottaa yhteyttä erityisesti silloin, jos järjestösi käytössä olevassa ylioppilaskunnan tilassa ilmenee ongelmia tai remonttitarvetta.

Hallituksen järjestövastaava

HYYn hallituksessa on yleensä henkilö, jonka vastuualueena on ylioppilaskunnan järjestötoiminta. Hallituksen järjestövastaavalta voi kysyä mitä tahansa järjestötoimintaan liittyvää, koskee asiasi sitten ylioppilaskunnan järjestämiä koulutuksia tai järjestön toiminnan pyörittämisen perusasioita.

Tämänhetkisen järjestövastaavan yhteystiedot voit tarkistaa HYYn sivuilta.

Talousjohtokunnan puheenjohtaja

Talousjohtokunta vastaa toiminta-avustusten ja järjestötilojen jaosta sekä tilojen väärinkäyttöä koskevista päätöksistä. Talousjohtokunnan puheenjohtajan puoleen kannattaa kääntyä siis silloin, kun asia koskee näihin liittyvää valmistelua tai päätöksentekoa.

Tämänhetkisen talousjohtokunnan puheenjohtajan yhteystiedot voit tarkistaa HYYn sivuilta.

Järjestöistä vastaava asiantuntija

Ent. järjestösihteeri. Järjestöasiantuntijan tehtävänä on huolehtia, että HYYn tarjoamat järjestöpalvelut toimivat ja ovat tarkoituksenmukaiset sekä vastata järjestöille tarkoitetuista tukimuodoista. Myös järjestöasiantuntijalta saa kysyä asioita - toimenkuvaan kuuluu antaa järjestöille neuvontaa ja tukea. Kysy järjestöasiantuntijalta vaikkapa yhdistyslaista sekä HYYn järjestötuista ja -palveluista.

Tämänhetkisen järjestöasiantuntijan yhteystiedot voit tarkistaa HYYn sivuilta.

Järjestöpalvelusihteeri

Järjestöpalvelusihteeri on se henkilö, joka palvelutoimistossa käsittelee järjestöjen tavaralainaukset, avainten noudot ja palautukset. Järjestöpalvelusihteeri vastaa parhaiten kysymyksiin järjestöpalveluiden käytännön asioista: Moneltako ne avaimet pitikään palauttaa? Miten siisti Alinan lattian pitää olla? Mistä saa puhtaita moppeja ja millainen johto tarvitaan kokoushuoneen videotykkiin?

Tämänhetkisen järjestöpalvelusihteerin yhteystiedot voit tarkistaa HYYn sivuilta.